Her kommer bestillingsformular senere

UDSTILLER INFO OG BESTILLINGSLISTE BEAUTY2024

Kære udstillere,

Vi er glade for at byde dig velkommen til BEAUTY2024, arrangeret af Dansk Kosmetolog Forening (DKF). Her finder du vigtig information og detaljer om din deltagelse:

Info om overnatning: Hvis du planlægger at overnatte i nærheden af Bella Center, har DKF sikret rabatter til alle, der booker værelser til BEAUTY2024. Klik [her](indsæt link senere) for at booke dit værelse med rabat.

Parkering: Der er rigelige parkeringsmuligheder omkring Bella Center med masser af pladser. Du vil finde masser af plads til at opstille dine stande, og fredag gøres dette ved at holde ved siden af hallen samt ved hovedindgangen.

Information til alle udstillere:
Opstilling af stande: Opstillingen af stande vil finde sted fredag den 1. marts mellem kl. 14.00 og 22.00. DKF-personale vil være tilgængeligt for at hjælpe og sikre, at du nemt kan losse dine varer og opstille din stand. Da der ikke er transportvogne i hallen, anbefales det at medbringe din egen sækkevogn eller lignende.

Vær venligst opmærksom på at fjerne dit eget affald for at opretholde et sikkert udstillingsområde. Affald, kasser og lignende må ikke efterlades i hallens gange på grund af brandfare. Vi vil også gerne understrege, at brug af stearinlys på standene ikke er tilladt, men fyrfadslys kan tillades.

Udstillingen er åben for besøgende lørdag den 2. marts fra kl. 10.00 til 17.00 og søndag den 3. marts fra kl. 10.00 til 16.00. Forvent en stor besøgsstrøm i udstillingsområderne, så vær venlig og vis hensyn, også over for dine medudstillere. Husk, at nedtagning af stande IKKE må påbegyndes før kl. 16.00 søndag.

Standinfo: Alle stande er forsynet med et 220V el-stik (husk at medbringe egne forlængerledninger). Hvis du ønsker ekstra belysning på din stand, skal du selv sørge for at bestille det. Standvæggene er hvide, og opklæbning på væggene må kun foretages med blue tags eller poster strips/power strips. Du kan placere skilte og lignende på aluminiums friserne, men de må ikke veje for meget.

Bestilling af borde, duge m.m.: Du skal bestille borde, duge og andet udstyr inden udstillingen (bestillingsliste kommer senere).

Bemanding af stande: Udstillere kan have op til 2 gratis personer pr. stand (6 kvm) eller 3 pr. 9 kvm. Hvis du ønsker flere personer på din stand, kan du bruge invitationsbilletterne, som vil blive faktureret (mere information følger senere).

Fribilletter og Invitationsbilletter: Alle udstillere har mulighed for at bestille billetter, som du kan sende til dine kunder eller personer, du gerne vil give gratis adgang til BEAUTY2024.

Gallaparty: Vi afholder Gallaparty med underholdning lørdag den 2. marts 2024, kl. 19.30. Arrangementet inkluderer menu, vine, underholdning, musik og dans. Udstillere kan købe billetter til denne eksklusive aften for kr. 650,- inkl. moms pr. person. Billetter kan bestilles senere på denne side. Efter middagen åbner en cocktailbar, hvor drinks kan købes for egen regning.

Muligheder for markedsføring over for besøgende: Alle udstillere kan uddele brochurer og flyers til besøgende, undtagen ved indgangen, hvor dette område er forbeholdt sponsorer. Hvis du ønsker bannere eller skilte på scenen eller andre steder i området, bedes du kontakte DKF på jes@dkfnet.dk for prisoplysninger. Vi forventer, at udstillernes materialer forbliver på deres egne stande, medmindre andet er aftalt.

Konkurrencer: Vi afholder flere konkurrencer, og der er mulighed for at give sponsorgaver til deltagerne. Vi opfordrer dig til at tilmelde og udfylde oplysningerne på denne side for at deltage i sponsoraftalen.

Vi ser frem til din deltagelse i BEAUTY2024 og håber, at det bliver en succesfuld og givende oplevelse for alle udstillere og besøgende. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for assistance, er du velkommen til at kontakte os.