VIL DU MED TIL ÅRETS BRAG AF EN FEST ?
3 RETTERS MENU, OG VIN, ØL OG VAND AD LIBITUM

DJ OG COCKTAIL BAR

Vi er glade for at invitere jer til vores DINNER & AFTERPARTY, der finder sted den 2. marts 2024 kl. 19.30 i Bella Center, København.

Vores gallamiddag er en fantastisk lejlighed til at netværke, skabe minder og fejre skønhedsindustrien i al dens pragt, få lidt god mad, og lidt fest og dans til kl. 02.00

Menuen til vores Gallamiddag er nøje udvalgt for at tilfredsstille jeres gastronomiske sanser. Her er hvad I kan se frem til:

Forret:
Hø-Røget færøsk laks med krydret friskost og urtesalat.
Hovedret:
Svinemørbrad med pommes anna, ristede marinerede rødbeder, grillede gulerødder, dijonaise & ærtespire.
Dessert:
Citron & jordbærmouse, vanilje panna cotta, jordbær & rabarberkompot på karamelliseret mandelcrumble.

Vi sørger for, at I ikke går tørstige, med øl, vin og vand ad libitum frem til kl. 21.30. Efter dette tidspunkt vil der være mulighed for at købe spiritus og drinks i baren for egen regning.

For at sætte den perfekte stemning har vi sikret os en professionel DJ, DJ Dean, der vil sørge for den musikalske underholdning hele natten. Så husk at medbringe dine dansefærdigheder og festhumør!

Vi opfordrer dig til at komme til tiden, så du ikke går glip af noget af det sjove! Lad os sammen fejre skønhedsindustrien og skabe uforglemmelige øjeblikke på vores DINNER & AFTERPARTY.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 2. marts 2024.

TILMELDING TIL DINNER & AFTERPARTY

Det nemmeste er at købe din billet direkte hos Billetto (samme pris).
Den kan du købe via billet "Find billet" på denne side.
Hvis du er medlem, så skal du bruge nedenstående bestilling:

Hvis du har været fuldt personligt medlem siden minimum 2023 er prisen kun kr. 450,-. Dette gælder ikke servicemedlemmer/leverandører, for disse koster festen kr. 820,- inkl. underholdning, festmiddag og drikkevarer (vine, øl, vand til kl. 21.30) - herefter er baren åben, hvor der kan købes spiritus & drinks.

Beløbet SKAL være indbetalt senest 20. februar 2024 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt påføres at det er for AFTERPARTY.