OM DANSK KOSMETOLOG FORENING (DKF)

DKF er den førende, landsdækkende uafhængige brancheforening inden for skønhedsbranchen i Danmark. Vi er dedikerede til at samle og støtte alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen, herunder kosmetologer, kosmetikere, hudterapeuter og specialister inden for make-up, styling, negleteknik, micropigmentering og spa/wellness.

Vores Formål:

  • Fællesskab og Samling: Vi arbejder på at samle fagfolk i skønhedsbranchen og skabe et tæt fællesskab, hvor vi kan dele viden, erfaringer og styrke branchen som helhed.

  • Interessevaretagelse: DKF er dedikeret til at varetage vores medlemmers interesser både nationalt og internationalt. Vi arbejder for at sikre, at branchen udvikler sig positivt og har en stærk repræsentation.

  • Salgsfremmende Aktiviteter: Vi arrangerer en række salgsfremmende aktiviteter, herunder udstillinger, kongresser, messer og lignende, der giver vores medlemmer mulighed for at fremme deres virksomheder og vise deres færdigheder.

Beauty2024 - Et Produkt af DKF: Beauty2024 er et eksempel på vores engagement i at skabe muligheder for vores medlemmer og styrke skønhedsbranchen. Denne årlige begivenhed er et resultat af vores arbejde med at fremme skønhedsbranchen, give vores medlemmer en platform og bringe professionelle sammen.

DKF fortsætter med at være en stærk støtte for alle, der er en del af skønhedsbranchen i Danmark. Vi tror på kvalitet, faglig udvikling og fællesskab, og vi ser frem til at arbejde sammen med vores medlemmer for at nå vores fælles mål.

Klik her for at gå til DKF's hjemmeside

DKF hjemmeside

Kontakt

Adresse
Dansk Kosmetolog Forening
Skanderborgvej 230
8230 Århus S
E-mail
info@dkfnet.dk

Beauty2024

Lørdag den 2. marts 2024 kl. 10.00 - 17.00
Søndag den 3. marts 2024 kl. 10.00 - 16.00

Vil du gerne holde dig opdateret om de seneste nyheder, tilbud fra skønhedsbranchen, arrangementer, kurser og meget mere? Tilmeld dig DKF's nyhedsmail nedenfor.

Ved at tilmelde dig DKF's nyhedsmail vil du være blandt de første til at modtage opdateringer og information om, hvad der sker i skønhedsbranchen. Du kan også få adgang til attraktive tilbud, eksklusive arrangementer og spændende kurser. Tilmeld dig nu for at være sikker på, at du ikke går glip af noget vigtigt!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsmails fra Dansk Kosmetolog Forening. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at modtage opdateringer fra os. Din e-mailadresse vil blive behandlet fortroligt og ikke delt med tredjeparter.

Vi ser frem til at holde dig opdateret om alt det spændende inden for skønhedsbranchen.