DKF MAKEUP OPEN 2024
(DE DANSKE MESTERSKABER I MAKEUP 2024)
Lørdag den 2. marts 2024
TEMA: "Fremtidens Makeup"

DKF
MAKEUP
OPEN 2024

PROGRAM FOR KONKURRENCE DELTAGERE:

Lørdag 2. marts 2024


kl. 10.30-11.30  Indregistrering af deltager og model ved indgangen til Beauty2024 samt henvisning til lokaler

kl. 11.45  Åbningstale til deltagere i forberedelseslokalet. Detaljer for dagens program, tider, bedømmelses kriterier, samt uddeling af nummer. Der skal herefter forberedes materialer, evt. modellernes frisure og tøj.

kl. 12.15 Klar til scenen - "Fremtidens Makeup".
Forberedelserne skal nu være afsluttet. Makeup artisten sørger selv for evt. vat, kleenex, vatpinde samt håndsprit til sig selv.

kl. 12.30-13.00  MAKE-UP MESTERSKAB på Scenen

kl. 13.00-13.45 DOMMERNES EVALUERING OG POINTGIVNING. Efterfulgt af OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN.

kl. 14.00  Præmieoverrækkelse.
Herefter fotografering af vinderen samt 2. & 3. pladsen. Øvrige deltagere får udleveret deres diplom for deltagelse.

TEMA:
"Fremtidens Makeup"

Dansk Kosmetolog Forening afholder
DKF MAKEUP OPEN 2024
(Danmarks Mesterskab i MAKEUP 2024)
lørdag den 2. marts 2024.

OPGAVE:
Tema og opgave: "Fremtidens Makeup"
Et stort flot genåbnings show af den årlige makeup konkurrence - INTERPETED IN DIVERSITY - ALL -GENDERS - ALL AGES - ALL RACES

Tema: Fremtidens Makeup - Udforsk det Uendelige
Fremtiden er ikke kun en destination; det er en utrolig rejse fyldt med kreativitet og innovation. Vi inviterer dig til at dykke ned i en verden af makeup og udforske det uendelige potentiale, som "Fremtidens Makeup" repræsenterer. Dette er din chance for at udtrykke din unikke vision og skabe noget bemærkelsesværdigt.

Løft sløret for det Uventede:
Dette år er særligt, da vi opfordrer dig til at tænke ud over grænserne og udfordre det konventionelle. Lad din fantasi blomstre, og lad din kreativitet tage dig til nye højder. Brug usædvanlige farver, eksperimentér med futuristiske mønstre og teknikker - kort sagt, lad din indre makeup-kunstner løbe løbsk!

DELTAGER BETINGELSER:
1) Konkurrencen er åben for alle skønhedseksperter og makeup artister der er dansk talende/forstående. 

2) For tilmelding: udfyld tilmeldings blanket på https://www.beauty22.dk/tilmelding-til-konkurrencer deltagergebyr på kr. 900,00 (DKF medlemmer kr. 350) - skal herefter indbetales senest den 15. oktober 2022 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt anføres at det er for DKF MAKEUP OPEN 2022. Ved tilmelding bekræftes modtagelsen af tilmeldingen, men der er først endelig tilmelding når DKF har modtaget tilmeldingsgebyret.

Sidste tilmeldingsfrist samt betaling er den 1. februar 2024.

Certifikat: Alle deltagere i DKF Makeup Open 2024 modtager et certifikat, der bekræfter deres deltagelse, og der er selvfølgelig pokal til vinderen.

Andre betingelser:

Ved at fremsende ansøgning indikerer ansøgeren, at han/hun accepterer alle betingelser for at deltage i konkurrencen. Enhver form for regreskrav er udelukket.

Deltagerne skal iføre sig neutralt, helt sort tøj uden reklametryk.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

NØDVENDIGE FORBEREDELSER

I forberedelsesværelset:
•  En plads stilles til rådighed til deltagerne til div. forberedelser.

På Scene:
•  Makeup stole med arbejdsbord til deltagerne. Deltagerne skal klargøre deres arbejdsbord i den tilladte forberedelsestid.

GENERELLE RÅD:
Medbring: Modeller, makeup materialer og udstyr, passende tøj, kåbe (til modellerne for at skjule deres scene tøj, mens der ligges make-up). Make-up artisten skal have sort reklamefrit tøj på.

Sørg for at medbringe spise og drikkevare selv.

Sidst men ikke mindst husk at medbringe en god portion humor og godt humør. Vi ønsker alle held og lykke og håber på at du får en god mesterskabsoplevelse!

FOTOGRAFERING:
Efter konkurrencen skal der tages billeder af de 3 vindere, så ingen forlader messen før dette er sket!

Og så skal alle selvfølgelig have deres certifikat.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

Billeder fra DM i Makeup