Skønhed er mere end bare hudens dybde - det er en hel industri, der konstant udvikler sig med nye produkter, udstyr og service løsninger. Hvis du er en entusiast indenfor skønhedsbranchen, der ønsker at udforske de seneste trends og møde de førende leverandører, så er Beauty2024 det sted, du skal være!

Beauty2024 er en årlig begivenhed, der trækker de mest dedikerede fagfolk indenfor skønhed og wellness til ét sted. Dette er ikke blot en messe; det er en oplevelse, der samler hele spektret af skønhedsindustrien under ét tag. Uanset om du er interesseret i hudpleje, neglepleje, makeup, spa-behandlinger eller wellness-tjenester, vil du finde noget inspirerende og nyt her.

En af de mest spændende aspekter ved Beauty2024 er de mange inspirerende stande, der præsenterer de nyeste produkter og innovationer. Du kan dykke ned i en verden af skønhed og opdage banebrydende løsninger, der kan tage din praksis eller forretning til det næste niveau. Fra de mest avancerede teknologier til naturlige og bæredygtige løsninger, Beauty2024 har det hele.

Men det er ikke alt - Beauty2024 er også vært for konkurrencer i høj kvalitet, hvor de mest talentfulde indenfor branchen konkurrerer om at vise deres kunnen. Det er en fantastisk mulighed for at se de mest innovative teknikker og trends i aktion og lade dig inspirere af branchens bedste.

Ud over at udforske de mange udstillinger og konkurrencer har du også muligheden for at netværke med ligesindede fagfolk og skabe forretningsmuligheder. Mød de førende leverandører, udveksl erfaringer og idéer med kolleger, og få indblik i de seneste tendenser og innovative idéer indenfor skønhed og wellness.

Så sæt kryds i kalenderen og sørg for at deltage i Beauty2024 - den ultimative begivenhed for den professionelle skønheds- og wellnessbranche. Uanset om du er en etableret professionel eller ny i branchen, er dette din chance for at blive en del af skønhedens forvandling og skabe en mere strålende fremtid for dig selv og dine kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Beauty2024!

2. og 3. marts 2024

BELLA CENTER
Martha Christensens vej 18
2300 København S

Billetter kan købes ved indgangen.
Pris for indgang kr. 120,-
Billetten giver adgang til begge dage. 

Elever kr. 60,- (kræver elevbillet)
Medlemmer af DKF gratis indgang

Indgangsbilletten gælder til begge dage.

Åbningstider:
Lørdag den 2. marts 2024
kl. 10.00 - 17.00

Søndag den 3. marts 2024
kl. 10.00 - 16.00

Ovennævnte åbningstider er gældende for udstillingsområdet. Derudover vil der blive afholdt en Beauty2024 fest lørdag aften, med middag, musik, efterfuldt af dj, der spiller op til dans og hygge med dine kollegaer og leverandører - dette kræver særskilt billet.

Bella Center

TILMELD DIG DKF'S NYHEDSMAIL

Ved at tilmelde dig DKF's nyhedsmail, vil du være blandt de første til at modtage opdateringer og information om, hvad der sker i skønhedsbranchen. Du kan også få adgang til attraktive tilbud, eksklusive arrangementer og spændende kurser. Tilmeld dig nu for at være sikker på, at du ikke går glip af noget vigtigt!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsmails fra Dansk Kosmetolog Forening. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at modtage opdateringer fra os. Din e-mailadresse vil blive behandlet fortroligt og ikke delt med tredjeparter.