Lørdag den 2. marts, kl. 11.00

Opdag Gevinsten af Kollagen: En Rejse ind i Sundhed og Skønhed!

Linda Myrberg, grundlæggeren af helse- og skønhedsbrandet Nordic Superfood by Myrberg inviterer til et unikt foredrag, hvor hun afslører de mest trenddige og effektive hemmeligheder bag collagen og holistisk skønhed. Bliv klogere på kollagen og dets virkning samt fordelene ved marine collagen fremfor bovint collagen. Som noget helt særligt vil Linda løfte sløret for en verdensnyhed på collagenmarkedet!
 
Dyk ned i den seneste forskning om, hvordan collagen spiller en afgørende rolle for overgangsalderens udfordringer. Opdag, hvordan kollagen kan være din allierede i denne livsændrende fase. 
Linda vil også introducere dig til fremtidens Health & Beauty Hack: collagen og cupping! -og vise dig hvordan kombinationen kan revolutionere din skønhedsrutine og blive din mest efterspurgte behandling i klinikken. Glæd dig til at opleve vilde resultater når Linda viser dig før-og-efter billeder af Organic Botox Cupping! 
 
Uanset om du er interesseret i sundhed, skønhed eller begge dele, vil dette foredrag åbne døren til en verden af muligheder med collagen som nøglen til skønhed og velvære. Oplev forskellen – du og din klinik fortjener det!
Lørdag og søndag kan møde Linda på stand B2-001 hos Insight Cosmetic a/s. Her demonstreres Organic Botox cupping & collagen-metoden og vi serverer spændende smagsprøver fra Nordic Superfoods bredesortiment af kollagen og superfood.

Lørdag den 2. marts, kl. 12.00

Design af behandlingsprotokoller og planer for patienter med problematisk hud

Introduktion:
Flere og flere patienter og klienter har sensitiv, irriteret hud, tegn på akne, rødmen i huden, hudstress, ar og for tidlige aldringstegn – alle tegn på ubalance i huden og potentiale for problematikker i huden.

Baseret på den nyeste viden og teknologier gennemgår vi hvordan du kan vurdere huden og sammensætte skræddersyede behandlingsprotokoller og planer for patienter med problematisk hud.

Vi vil her kigge både på myter og muligheder for kosmetiske produkter, mikroneedling hvornår – og hvornår ikke, samt andre avancerede teknologier til at understøtte din klinik.

Foredragsholder:
Mikkel Schødt, MSc Biokemi
>15 års erfaring indenfor udvikling af teknologier, forskning i og behandling af hudproblemer.

Lørdag den 2. marts, kl. 13.00

Botanik møder lægevidenskaben

Lægeurternes holistiske virkning og deres veganske aktive stoffer.

Mød læge Nanna Kirkebjergs lørdag d 2. marts 13.00, på scenen.
Nanna er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin.
Nanna fortæller om rejsen med brug af naturens aktive virkestoffer til huden og hvordan de læge medicinske planter bidrager til huden.
Hvordan virker padderokke og hvilken forskel gør det i huden med sit store indhold af Silecea kisel? Hvordan kan Rosmarins 22 fantastiske antioxidanter, sammen med den æteriske olie i selve rosmarinen, hjælpe huden med at beskytte sig selv og samtidig opbygge huden?Forskellen på virkestoffer - Genopbygger fx Gran-aktive A-vitamin og er der forskel på Retinoler?
Hvorfor er der forskellige størrelser og mængder af Hyaluronsyre og hvordan virker det egentligt i huden, når det optages?
Hvilke planter kommer vitaminerne fra og hvilken sammensætning er vigtigst for huden?
Hvad er gode fedtstoffer og omega olier?
Hvorfor er der forskel på olier og deres virkestoffer?
Hvilke olier har huden brug for og hvilket fedtstof, hvordan sikrer vi, at olien trænger ind i huden?
Alt dette og meget mere kan du få indsigt i med lægeurters verden igennem flere tusind år.
Nanna kan i også møde hele weekenden på stand 009 ved BeautyCenter Cosmetics

Søndag den 3. marts, kl. 13.00

Skønhed møder Kunstig Intelligens: Udforsk Fremtidens Transformation ved Beauty2024!

Vi er begejstrede for at præsentere et enestående foredrag på Beauty2024, der vil ændre måden, du ser på skønhedsindustrien!

Opdag hvordan (Kunstig intelligens) AI transformerer skønhedsbranchen ved Beauty 2024! Forestil dig spejle, der ikke bare reflekterer dit billede, men også fortæller dig alt om din hud – uden filter. Danni, en førende ekspert i kunstig intelligens, vil tage dig med ind i fremtidens skønhedsteknologier.

Vi vil udforske de spændende muligheder og de etiske gråzoner, når kunstig intelligens integreres i skønhedsbranchen. Er branchen klar til AI? Bliv klar til en fremtid, hvor teknologi og skønhed går hånd i hånd.

Dette er en unik mulighed, for at få indblik i den næste bølge af skønhedsinnovation. Du vil ikke gå glip af denne visionære rejse ind i fremtidens skønhed.